Bar kopen

U wilt een bar kopen maar weet nog niet waar te beginnen? We helpen u graag om een mooie bar te kiezen die zijn leven lang mee gaat! Een bar kopen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Een goede kwaliteit bar van mooi, stevig en duurzaam hout, welke goed is afgewerkt en voorzien van mooie hand- en voet railings kan zo enkele duizenden euro’s kosten. Daarom is het aan te raden om goed de tijd te nemen om te kijken welke mogelijkheden zijn om achteraf lang te kunnen genieten van de perfecte bar.

Afmetingen

De maat van de bar, dus de breedte van het geheel, zorgt voor de grootste verschuiving in prijzen. Een verschil van enkele tientallen centimeters kan al een verschil van honderden euro’s maken! Naast de maat zit er verschil in de verscheidene houtsoorten die worden gebruikt om een bar te vervaardigen. De meest voorkomende houtsoorten zijn mahoniehout en teakhout. De mooie donkere kleur van mahoniehout zorgt voor een warme look en feel aan de bar. De lichtere teakkleuren geven een open karakter aan de bar en geven nog de vrijheid om de bar in geheel eigen kleur te gaan schilderen.  

Volledig of gedeeltelijk?

Bedankt u daarnaast of u een gehele bar, dus met een voorbar en achterbar, wilt bestellen of slechts een van de twee delen. Het is namelijk vaak mogelijk om deze twee onderdelen los van elkaar aan te schaffen. Wanneer u er voor kiest om enkel een voorbar aan te schaffen bent u in principe al klaar om de bar te ‘openen’. Er is namelijk een plek voor de gasten om te staan of te zitten en er kan worden geschonken vanachter de bar. Met een achterbar maakt u het geheel compleet door extra opslagruimte toe te voegen en de look en feel van de bar volledig te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *