De lekkerste traktatie op het werk

Ben je binnenkort jarig en weet je niet goed wat je moet trakteren op het werk? De mogelijkheden zijn ontelbaar, je moet alleen zelf even de inspiratie vinden voor de juiste traktatie. Ze zullen op het werk natuurlijk iets lekkers van je verwachten, waardoor je dit uiteraard ook waar moet maken. De eerste vraag die je jezelf hiervoor moet stellen is: Wat zou jij graag willen wanneer iemand moet trakteren? 

Een gezonde snack

Ondanks dat je misschien meteen aan taart zal denken, kun je ook een keer gaan voor een gezonde snack. En geloof ons, dat hoeft echt niet saai te zijn! Je kunt bijvoorbeeld trakteren op havermout koekjes of rauwkost met een zelfgemaakt dip. 

Quiche

Je zult je collega’s hier waarschijnlijk ontzettend mee verrassen. De meeste mensen vinden dit namelijk een heerlijke snack om te krijgen en het is ook nog eens heel makkelijk te maken! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een quiche met spekjes te maken en eentje die voor de vegetariërs binnen het bedrijf is. 

Diverse koeksoorten

Een makkelijke variant van een traktatie is koek. Deze kun je bijvoorbeeld bij de bakkerij in Kampen halen, daar krijg je de koekjes vers en je hebt keuze uit meerdere soorten. Een tip vanuit ons: zorg dat je de verschillende koeksoorten presenteert op een mooi blad of schaal. Dit staat net iets mooier!

Hartige broodjes

Ben je er al over uit wat je zelf graag als traktatie zou willen? Je kunt ook gaan voor hartige broodjes. Laat bijvoorbeeld warme saucijzen- en kaasbroodjes leveren op het werk. Een warme snack maak je iedereen blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *