bier tap

Koop nu je eigen biertap!

Met een eigen biertap, hoef je nooit meer naar de kroeg te gaan! Tap een heerlijk koud biertje gewoon bij jou thuis. Je kunt optimaal van een biertje drinken in je eigen huis alsof deze door een professionele barman is getapt. Twijfel niet langer en koop nu een biertap voor in je eigen huis!

Wat is een biertap?

Een biertap wordt ook wel een bier dispenser genoemd. Een biertap is onmisbaar in jouw huis. Nodig vrienden uit voor een feestje of om een voetbalwedstrijd te kijken. Onder het genot van een heerlijk koud versgetapt biertje kun je gezellig met je vrienden zijn in je eigen comfortabele omgeving van je huis. De biertap geeft het gevoel van een kroeg of een café, maar toch ben je heerlijk thuis. Je hoeft niet meer te BOBben, en niet meer dronken naar huis lopen.

 

bier tap

Niets is zo lekker als een ijskoud biertje!

Een biertje is pas echt lekker als het heerlijk koel is! Daarom is een van de belangrijkste elementen van een biertap het koelstysteem. Het koelsysteem houdt het apparaat koel. De meeste bier dispensers kunnen de temperatuur van het bier tot maar liefst 4 graden verlagen! Het is verstandig om een biertap te kopen dat een snelle koeling tijd heeft. Wat ook kan helpen bij een ijskoud biertje, is om het fust eerst in de koelkast koud te laten worden. Hoe sneller je een koud biertje kan tappen, hoe beter natuurlijk!

Comfort is key!

Let ook op bij de aanschaf van een biertap dat de dispenser makkelijk in het gebruik is. Kies een biertap die handig is te gebruiken en makkelijk is te installeren en monteren. De biertap zelf weegt meestal rond de 2 kilo en de fusten die erin gaan zijn tussen de 4 en 6 kilo. Je werkt daarom met een aardig zwaar apparaat. Comfort is daarom erg belangrijk! Kies voor biertap die een verwijderbare lekbak heeft, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt schoonhouden en reinigingen. De meeste dispensers hebben ook een ingebouwd reinigingssysteem, wat helpt om het apparaat zo schoon mogelijk te houden. Een schone biertap is natuurlijk essentieel als je gasten over de vloer hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *