Live chat Droge Horeca (restaurants)

In de Droge horecasector is het van belang om goed bereikbaar te zijn voor de consumenten. Door een live chat toe te voegen op de website van een horecabedrijf, wordt de klantenservice uitgebreid.  


Doormiddel van de live chat service van Chatkracht kunnenwebsite bezoekers 72 uur per week contact opnemen. Website bezoekers kunnen doormiddel van de live chat service van Chatkracht contact opnemen met het bedrijf over alle vragen die de bezoeker op dat moment heeft.

In deze sector is het vaak het geval dat de klantenservice alleen bestaat uit mail -en telefoon contact. Dit zijn geen laagdrempelige manieren van contact voor de klant. Door een live chat toe te voegen kan de klant op een laagdrempelige manier in contact komen met het desbetreffende bedrijf. Het desbetreffende bedrijf wordt door de live chat onder andere ontlast van informatie vragen. Deze vrijkomende tijd kan bijvoorbeeld aan de administratie worden besteed. Deze kunnen door de chatspecialisten worden beantwoord. 

In de Horecasector kunnen ook bijvoorbeeld reserveringen via de chat worden vastgelegd. Hier is het bedrijf dus geen tijd meer aan kwijt. De chatspecialisten kunnen doormiddel van naar contactgegevens vragen een reservering inplannen voor de klant. Dit geeft het bedrijf de kans om andere werkzaamheden uit te voeren. 

Een samenwerking voor de live chat service met Chatkracht is erg transparant. Alle binnenkomen de chatgesprekken kunnen worden doorgestuurd naar het bedrijf waar de chat via binnen is gekomen. Op deze manier kan de organisatie meekijken met wat er in de chat gesprekken wordt besproken en op welke manier de chatspecialisten de website bezoeker te woord staat.  

Kortom, de live chat service zou in de Droge horeca van toegevoegde waarde zijn. Reserveringen zouden ingepland kunnen worden en informatieve vragen worden via de chat ook getackeld. Daarnaast is de live chat een vriendelijke manier van klantenservice.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *