Chinees restaurant Zwolle

Opa en oma 50 jaar getrouwd? Verras ze op deze bijzondere dag!

Zijn jouw opa en oma binnenkort 50 jaar getrouwd? Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om het bruidspaar te verrassen. Wat dacht je van uitgebreid eten bestellen bij een afhaalchinees in Zwolle, een video namens de familie maken of een fotoshoot organiseren? Maak van deze mijlpaal een onvergetelijke dag!

Uitgebreid eten

Bij een feest hoort feestelijk eten. Je kunt een heerlijk buffet bestellen bij bijvoorbeeld een Chinees restaurant in Zwolle. Geniet met de hele familie van verschillende gerechten. Je kunt ook zelf aan de slag in de keuken. Vraag of iedereen van de familie een gerecht meeneemt. Zo creëren jullie een eigen buffet, speciaal voor het bruidspaar! Want liefde gaat door de maag toch?

Videoboodschap

Een videoboodschap overhandigen aan het bruidspaar zorgt voor een waardevolle herinnering. Vraag aan alle familieleden/vrienden/kennissen of ze een korte boodschap willen opnemen. Je kunt alle filmpjes achter elkaar plakken en tussendoor foto’s toevoegen. De favoriete muziek van het bruidspaar maakt de video compleet. Zorg je ook voor tissues? Zo’n persoonlijk cadeau zorgt namelijk voor de nodige emoties.

Fotoshoot

Niks is mooier dan de hele familie op de foto te zetten. Een leuk idee hierbij is om de originele trouwfoto’s opnieuw te maken. Ga bijvoorbeeld terug naar de plek waar 50 jaar geleden het ja-woord werd gegeven. Naast het opnieuw maken van de originele foto’s kun je ook foto’s met bijvoorbeeld de kinderen en kleinkinderen maken. Een waardevolle herinnering voor zowel het bruidspaar als de rest van de familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *