Reviews

02 Oct 2018 22:51 Peter Griesheimer schreef:

4 jaar geleden mijn huidige vrouw in dit restaurant ten huwelijk gevraagd ....
Eigenaar Floris ken ik al van een vorig ‘leven ‘
Elk jaar vieren mijn vrouw en ik dit heugelijke feit opnieuw bij Floris. Edoch ...hedenavond wwz hij helaas verhinderd vanwege een blessure. .........,maar ...wat zijn wij enorm verwend en uitstekend opgevangen door zijn medewerkers !!!!
Sjermaine bleek een meer dan uitstekende sommelier... elke gang was een synergie !!!!!
Wat moet het toch heerlijk zijn dat je ‘geblesseerd thuis ‘ de zaak in volledig vertrouwen kunt overlaten aan je ,meer dan , zeer gemotiveerde medewerkers. Misschien is dat wel het ultieme ondernemerschap !!!
Mijn complimenten !!!!

Ww

21 Apr 2017 00:13 Jacky schreef:

Eerste keer voor ons. Menu van de chef met bijpassende wijnen gekozen. Een hele avond feest; gerechten met liefde klaargemaakt... Heerlijke wijnen... Fantastische bediening van de gastvrouw en af en toe een hapje enthousiast tussendoor de sous-chef gepresenteerd... Intieme setting,voldoende privacy... Lekker in de watten gelegd dus. Wij komen zeker terug!

16 Feb 2017 15:47 TOMAS schreef:

"Heerlijke avond gehad!"
4 gangen diner was heerlijk en werden bediend door zeer kundige en aardige bediening.

16 Feb 2017 15:44 JOHAN HEIJBOER schreef:

"Heel stijlvol"
Blijft toch een top restaurant in een prachtige ambiance. Hadden gekozen voor een all-in 4 gangen diner Was qua prijs kwaliteit verhouding heel goed. Gerechten werden mooi opgediend en de bijpassende wijn werd mooi geserveerd in ruime hoeveelheden.